There was an error in this gadget

Tuesday, January 26, 2010

Miss Her Sooooo......Much!!!

2 hari lepas, dapat called dari UK...
Sooooo...surprise!!!
It was my bestfriend!
Ms. Ayu tepon jejauh...
Rindu kat dia sesangat....
Now she's kat UK...
Ikot hubby dia...
Hubby dia keje sana...
I know her coz her hubby is En.Belo's closed friend...
Since that, kami jadik closed...
Kitorg slalu lepak kat mamak sama-sama...
Lepak kat jamming studio sama-sama...
Lepak memancing kat tasik sama-sama...
Every year akan gi vacation sama-sama..
This year punya vacation tak tau lagi camner...
Since diorang ada kat UK...
So tak dapat nak plan vacation lagi...
Tunggu diorang balik, then baru leh plan...
Ayuuuuu.....
Rindu la kat Ayu! :-D



2007 - vacation kat Pulau Pangkor...


2008 - vacation kat Pulau Langkawi...
(me preggy 5 month for 1st baby masa nie)


2009 - vacation kat Pulau Redang....
(me preggy 3 month for 2nd baby masa nie)


This year plan nak vacation kat pulau maner lak???
Perhentian???
Sibu???
Karambunai???
Sipadan???
Balik ler Malaysia cepat..
Leh plan vacation yang best2!
Heheheeee.....

2 comments:

ayu said...

nofa!!!! hehehe..laaa..baru tau ade letak post special lak..(malunye..hik hik) alaaa..tu laa misss u too! comelnye andy skang ek..dah jadik abg dah die..same je muka aduka & andy mase newborn kan.. congrats again! aishh, dah jadik cam msg, bkn komen..haha..sorry. okies, take care! (^_^)

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社