There was an error in this gadget

Monday, January 25, 2010

Mak Pegi Umrah....

Tarikh : 19hb Januari 2009
Waktu : 12.00pm
Tempat : KLIA Airport, Sepang
Misi : Menghantar Nenek Andy Nak Gi Umrah...


Selasa lepas, kami sefamily anto mak gi KLIA....
Beliau nak gi umrah...
Mak sebenarnyer rasa serba salah nak tinggalkan aku...
Maklum ler, aku kan tengah sarat la nie...
Tapi memandangkan ada kawan yang mengajak beliau dan seterusnya jadik mahram, so aku pikir ada baiknyer mak teruskan jek la hajatnyer nak buat umrah tu...
So takyah ler susah-susah mak or agensi umrah tu nak carikkan mahram untuk mak aku...
Maklum ler, suami dah takder....
Kalo arwah ayah ader lagi, mesti tak susah mak nak wat umrah...
Aku takde la menghalang keinginan mak nak gi umrah lagi skali walaupun baru jek pegi masa bulan posa aritu....
Aku doakan yang terbaik jek la...
Terbaik untuk dia...and terbaik untuk aku gak....
Mak siap pesan "ko jangan branak dulu..tunggu sampai mak balik!"
Ewahhhhhhh.....
Leh main pesan-pesan lak ek!?!?!
Mak dijangka balik 2hb februari nanti....
EDD aku lak 6hb februari.....
Kiranyer sempat lagi la tu....
Tu pon kalo baby dalam perot nie 'ikot cakap' doctor la...
Kot kalo tak sabo dah nak terkeluar, alamatnyer lagi awal ler dari EDD...
Ekekekekeeee......




Kat KLIA...
Terpaksa bawak basikal supaya Andy tak merayap dlm airport...

Aktiviti Hari Sabtu!

Macam biasa...
Aktiviti hari Sabtu Andy adalah bermandi manda dalam swimming pool!
Andy sangat sronok dapat main air...
Mommy soh berenang...
Konpom la Andy tak reti kan.....
Mommy soh dok dalam pool tu pon dia takmor....
Andy lagi suka main kocak-kocak air jek...
Hahahahaaa.......
Tak kesah ler tu...
Janji Andy happy!!!
:-D



Aksi Andy dok main kocak-kocak air...



"Aiyok...shame...shame...tak malu!"
Ekekekekee....