There was an error in this gadget

Wednesday, December 16, 2009

Jalan Jauh.....

Esok dan Isnin next week aku amik AL...
Aku dan family nak ke Perlis...
Abang aku bernikah ngan orang Mata Ayer, Kangar.....
Jumaat pagi nanti depa bertunang...
Pas smayang Jumaat akad nikah....
Bersanding hari esoknyer, Sabtu....
Ahad kami balik ler ke KL balik....
Tapi aku gerak lambat sket ke Perlis esok...
Dalam kol 2.00pm camtu ar lebih kurang sebab En.Belo keje shift malam arini...
Esok pagi beliau balik keje, bagi beliau tido dulu...
Rest cukup-cukup then kol 2.00pm camtu kami gerak ar....


Balik keje satgi nak amik Andy ngan En.Belo kat umah...
Nak bawak gi Klinik Mediviron, nak amik stok ubat....
Nak amik ubat asma untuk Andy....ubat selsema untuk En.Belo.....
Nak berjalan jauh nie kena prepare macam-macam....
Segala kelengkapan kena bawak....
Tak kesah la pegi mana sekali pon....
Tak kesah la kalo stakat pegi sehari dua jek pon....
Bawak sumer important stuff.....
Penting tuh!


Keta dah servis dah kelmarin....
Malam nie nak kena pack baju-baju lak....
Jauh nak berjalan nie.....
Moga selamat pegi dan selamat balik la perjalanan kami nie....
Aminnnnnnnnnnnn.....................