There was an error in this gadget

Wednesday, November 9, 2011

Keje Baru....

Smalam, 8hb Nov 2011...
Aku dah start keje baru...
Now aku keje kat Landini Travel & Tour Car Rental...
Aku belom belajar banyak perkara lagi....
Semalam aku baru belajar camna nak wat Invois dan LOU untuk client...
Aku kena sentiasa updatekan dan prepare Invois client dari semasa ke semasa....
Patutnya hari nie aku blajar wat Rental Agreement lak...
Tapi boss takde..
Dia kena pi MATIC....
Ada launching event under MOTOUR & Tourism...
Sepatutnya aku kena follow-up pasal tempahan ada sorang client nie...
Tapi aku tak reti ler guna phone opis nie...
So aku tak dapat nak call client tu...
Cam pelik lak aku tengok...banyak sangat butangnyer!!!
Macam jakun jek aku nie kan?????
Habis sumer butang aku tekan...
Tapi tak jadi apepon!!!
Takkan aku nak wat keje amal..call client pakai handphone sendiri lak kan???
At last, aku layan FB ngan Blog...
Kalo boss tau nie....masak aku!
Hahahahaa.....
Tunggu boss balik tengahari kang baru aku tanyer dia la....
Cam best jek takde keje kan???? 
:-)

Maaf.....Entry Ini Sedikit Emosi... ;-(


Berita mengenai kematian arwah abang....
Dalam Metro...
Dalam Kosmo...
Dalam Nanyang Siang Pao....
Dalam Tamil Nesan aku tak tau ada ke tak..


Terkadangkala aku terlupa yang abang dah takde...
Slalu jek ingat dia ada lagi...
Maybe dia pi lepak kat Restoran Al-Malik ke....
Maybe dia pi shopping kat KLCC ke....
Maybe dia pi main paintball kat somewhere ke...
Sedih... :-(


p/s : rindu abang tersangat.....