There was an error in this gadget

Tuesday, November 17, 2009

Huhuhuuuu...Nak Jadik Camni Balik!!!!

Selongkar punya selongkar, aku terjumpa gambo aku dedulu...
Giler ah!!!
Tetiba aku rasa meroyan lak biler tengok gambo-gambo nie!!!
Nie yang tak sabo nak bersalin cepat nie....
Nak cepat-cepat berpantang....
Kali nie aku berazam nak berpantang kaw-kaw punya!!!
Takmor dah ngelat cam dolu lagi....
Aku nak susut balik...
Baru ler menten jelita and jadik hot momma!
Heheheheheeeeeee..........


Tapi dolu-dolu gi Slimming Treatment Center...
Beribu-ribu abis kat situ jek...
Tu pasal ler leh jadik kurus and slim camnie...
8kg turun berat woooooo.....
Mau taknyer jelita always!
Ekekekkee........
Lagipon time nie bujang...
Duit gaji untuk diri sendiri jek...
La nie kalo nak pi Slimming Treatment pon nak kena permission hubby dolu...
Kalo beliau tak kesah pon, kena pikir pampers ngan susu anak gak...
Lain la kalo beliau yang SPONSOR treatment nie sepenuhnyer!
Ekekekkeeee......



p/s : konon 'bold' perkataan tu leh dpt sponsor ar,kan......


7 Bulan Sudaaaaaa............


Skang baby dalam perut nie dah 7 bulan....
Tapi ramai yang tegur perut aku kecik berbanding 1st pregnancy dulu....
Yer la...aku pon admit benda tu gak....
Masa mengandungkan Andy dulu, terasa perut nie beso jek...
La nie rasa kecik lak....
Walaupun kecik, tetap rasa sakit pinggang ngan tulang belakang nie...

La nie aku dah ada selera makan dah....
Berat badan pon dah naik...
Aritu timbang, dah naik 2kg...
So la nie berat jadik 72.5kg...
Ok ar tu....

InsyaALLAH....either hujung bulan Januari or awal bulan Februari....
Terkeluarlah 'hot bun' nie dari 'oven'nyer....
Heheheheee......