There was an error in this gadget

Tuesday, March 20, 2012

Pagi tadi Puan Boss datang tempat aku.....

Puan Boss   : 1hb April nanti ko gi Raub...
Aku            : Ada apa puan??
Puan Boss  : Ko ingat tak Bicycle Tour yang ko wat aritu??
Aku            : Ahaaa...
Puan Boss  : Latifah ( orang Tourism) call sayer pagi tadi, diorang ada bukak booth kat Raub on that date..so diorang bagi kita 1 booth percuma..so boleh la kita bawak sumer pakej yang kita ada..leh la promote nanti!
Aku           : Owh...ok...
Puan Boss : Sayer tak dapat nak pegi sebab sayer ada banyak keje nak kena buat nie...
Aku           : Owh...ok.." 

Tetiba cam nervous lak!
Camner nak promote pakej ek???
Kalo bukak gerai meniaga puding, tu aku expert la....
Kalo bukak booth untuk jual package percutian nie...aku tak tau la camner gayanyer nanti...
Dah ler aku sensorang jek!!!
Takde sesapa nak teman....huwaaaaaaa.....
Mau kena paksa hubby temankan neh!!!
Kena soh dia cancelkan appointment ngan sesapa...tak kira!!!
Dah ler kat Raub.....sensorang lak tu!
Huhuhuuuuu....
Takpe...chayo'!!!
Kalo tak try, tak tau!
Kalo tak mengalaminya, takder pengalaman!
Pengalaman berharga tu...boleh digunakan di masa akan datang!
Chayo', Nofa!!!