There was an error in this gadget

Friday, January 23, 2009

Lunch Time!!!

Dari pagi tadi kerja aku tergendala gara-gara dok ralit YM ngan Echa and Gee....
Pastu ngumpat sket2 aper2 yang patut....
Pastu kitorang decide nak jumpa...
Nak having lunch sesama...
Dah lama tak lunch sesama....
Rindu nak lepak borak-borak ngan diorang...
Memandangkan opis aku ngan Gee dekat jek nganThe Mall, so Echa ler terpaksa datang sini..
Opis dia kat.......kat mana ntah!!!
Aku pun tak tau....hahahaa......
Tapi jauh ler dari opis aku nie...
Aku blanjer diorang makan kat foodcourt Medan Hang Tuah kat The Mall tu...
Diorang makan nasik campur...aku makan mihun goreng jek...
Pastu jenjalan sket-sket...
Disebabkan banyak lagi masa terluang, so Echa decide nak blanjer aku ngan Gee kat Secret Recipe...
Hoyeaaaaa.....dah lamer tak makan cheesecake...


Nak order ape ek??



aku ngan Echa, si tukang belanjer...


Gee posing ala-ala ayu gitu...hehehe.....



My favourite...marble cheese cake!


Best buddies since kindergarden 'til now....

Sempat gak aku shopping dress yang memang aku idam-idamkan nie...

p/s: abis punah ranah diet aku arini!!!