There was an error in this gadget

Friday, September 18, 2009

Mari Berbuka Puasa!

Entry ini agak lewat disebabkan sifat kemalasan yang berada di tahap maksima sejak 2-3 menjak nie....


Hari : Rabu
Tarikh : 17 Septermber 2009
Waktu : 7.00pm
Lokasi : Western Food Restaurant, Keramat
Misi : Berbuka Puasa Bersama Sahabat....



En.Ayid & Cik Ayu menikmati makanan western mereka...


Aku sengih sensorang...En.Belo leh wat dekkk jek! Macam la dia sorang jek posa!


Memandangkan En.Belo dah abis makan, so dia yang kena 'settlekan' Andy....ekekeke....


Antara santapan yang mengenyangkan tembolok orang-orang berpuasa seperti kami!




Andy Jumpa Kawan Baru.....!

Entry ini agak lewat disebabkan sifat kemalasan yang berada di tahap maksima sejak 2-3 menjak nie...


Hari : Selasa
Tarikh : 16 Septermber 2009
Waktu : 10.30pm
Lokasi : Restoran De' Giling, Pandan Perdana
Misi : Amik dodol kat Ayid & anto laptop kat Komak (kedua-dua misi gagal!)



Andy berjumpa dengan kawan baru, Aysha (2 thn) & Amir (sebaya ngan Andy)



Andy baru lepas buli Amir...pastu wat dek jek tengok iklan kat TV...
Pastu baru Andy nak kawanngan Amir.....main-main kat cermin restoran...


Pastu main tawaf meja lak budak berdua nie....


Andy Di Nagoya.....

Entry ini agak lewat disebabkan sifat kemalasan yang berada di tahap maksima sejak 2-3 menjak nie....


Hari : Selasa
Tarikh : 15 Spetember 2009
Waktu : 9.00pm
Lokasi : Nagoya Carrefour Wangsa Maju
Misi : Mencari kain ela untuk Mummy...



Andy ngan Daddy gi jenjalan dulu...Mummy nak carik kain sat!


Andy dah rambang mata...bukan pilih kain, x sabar nak merayap dalam gedung nie....



Mummy rambang mata tengok kain...Macam-macam jenis dan corak yang cantik-cantik...Tapi mission nak cari satu jek kain...tu pun nak tambah wat 'lining' sebab baju kurung Mummy amatlah jarangnyer...Hehehee....Andy sangatlah aktif merayap sehinggakan Daddy naik semput nak kejar dia...Seronok jek Andy menyelinap masuk kat celah-celah gelung kain..Mentang-mentang ler dia muat nak mencelah...Daddy kena always keep watching Andy jek...Sampaikan Mummy dah abis bayar kat kaunter, tercari-cari lak dua beranak nie kat celah kain mana menghilangnyer....Terpaksa ler Mummy wat misscalled kat Daddy...pastu abru ternampak Daddy kat satu side tu, tengah kejar Andy yang asik berjalan jek...jalan laju-laju lak tu!Macam dah pro jek yer...ekekekeee......