There was an error in this gadget

Thursday, November 19, 2009

Budak Tembam!!!

Andy dah makin tembam....
Mana taknyer....
Asik minum susu jek....
Satu hari ada ler dalam 10 botol susu.. (maybe lebih dari tu!)
Makan nasik sikit jek...
Susu jek lebih...
Pipi pon dah bagai dipam-pam dah!
Nie ikot dak Daddy ler nie...
Spesies muka bulat, pipi tembam!
Ekekekeke.....
Dak Daddy lak suka gigit pipi Andy....
Selagi budak kecik nie tak meraung, selagi tu la Daddy dok gigit!

Huhuhuuuu...Nak Jadik Camni Balik!!!! Part 2

Smalam aku temankan member opis, si Diana nak gi Slimming Treatment Center kat The Mall nie haa....
Aku ceritakan kat dia experience aku dan tunjukkan gambo-gambo zaman kurus aku kat dia...
Aku ceritakan keberkesanan buat treatment nie...
Aku ceritakan pengalaman turun berat sebanyak 8kg...
Dari 66kg menjadi 58kg!
Wallawehhhhhhhhhhh................
Aku dengar ler si beauty consultant, Rachel namanyer memberi advice kat Diana nie...
Secara tak langsung aku dengar ler gak pakej yang ditawarkan...
Sama ler ngan pakej yang aku amik dolu-dolu...
Rachel kata promotion....RM1299 x 12 sesi...
Tak berubah ler pon...sama macam aku punya dolu-dolu...
Ape dari zaman aku buat dulu promotionnyer tak abis-abis lagi ke?!?!??

Tengok betapa semangatnyer si Diana nie nak wat slimming treatment, secara tak langsung aku pon semangat sama gak!
Kali nie aku memang giler nekad ar!
Aku nak pantang kaw-kaw punya...
Pastu aku nak simpan bajet sket untuk slimming treatment nie!
I dun care!!!
Pastu aku nak pakai I.U.D untuk menjarakkan kehamilan...
Tak guna gi susutkan badan kat Slimming Center kalo pastu pregnant balik...kan?!?!
Nekad neh......NEKAD!!!
Aku berazam nak jadik cam dolu-dolu balikkkkkkkkkkkkkk.............
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................




OHHH...BILAKAH AKU AKAN MENJADI SEPERTI INI KEMBALI?!?!?!