There was an error in this gadget

Tuesday, July 7, 2009

Terkini...

Guys...
Dah lama giler aku tak update blog nie kan??
Aku bajet memang dah bersawang giler ar...
Selalu aku mention kat sini or dalam email or mana-mana la yang IT Division tempat aku keje nie dah block macam-macam website...
Aku try bukak website kegemaran aku hari-hari....
Try gak bukak even aku tau diorg dah block...
Tapi pagi tadi aku terkejut beruk..
Tetiba jek aku leh bukak blog aku yang dah bersawang nie!!!
Ape lak mimpi IT Division arini ek???

Ahhhhh.......
Lantak la ape mimpi sekalipon....
Selagi leh bukak blog nie, aku bukak...
Biler dah kena block lagi skali nanti, aku hangen balik!
Hahahaaaa.......

On 13th-17th July nanti, aku kene outstation...
Kena wat 'Hotel Survey'...
Kali nie aku ditugaskan untuk ke Melaka dan N.Sembilan lak...
Aku kena wat ngan rakan sekerja aku dari Perak....
Sepatutnya aku dan partner kena gi Johor...
Tapi aku request kat Ketua Unit Hotel untuk buat kat Melaka dan N.Sembilan jek..
Sebabnyer ialah aku tengah mengandung...
So Johor tu aku rasakan amatlah jauh bebenor...
Tambahan lak, partner aku tu tak reti bawak keta..
So kalo aku wat Johor gak, jawabnyer memang keras la bontot aku melekat ngan seat keta...
Alhamdulillah...Ketua Unit Hotel takder masalah nak tukarkan aku ke Melaka dan N.Sembilan...
Dekat sket kalo aku nak drive pun...
Ibarat macam balik kampung gak ler...
So takder la problem sangat...

Oklah.....
Aku sebenarnyer tengah tunggu timing nak balik nie....
Tu yang sesaja jek update blog nie...
Sajer menaip...tekan keyboard nie kekuat...
Biar orang lain dengar macam aku tengah buat keje...
Nampak macam tengah taip urgent letter ler kononnyer....
Hahahahhahaaaaaa.......

Andy Mengamuk Sebab.....


Sebab taknak dok dalam 'mercedes'nyer......







Sebab taknak tido...asik nak berdukung jek kejernyer!



Sebab taknak pakai baju 'Mickey Mouse' yang baru beli tu....

Hahahahaaaaa............

Macam-macam hal la budak kecik nie!

"Aunty,Uncle...Tengoklah Gigi Sayer Nie!"


"Aunty....Uncle...."
"Tengok la gigi sayer nie...."
"Sayer dah ada gigi...."
"Gigi sayer ada dua batang...."
"Gigi sayer tumbuh kat bawah jek...atas belom lagi..."
"Gigi sayer kuat tauuuuu......"
"Kalo sayer gigit Aunty ngan Uncle, sakettttttttt......"
"Nak kena gigit???"
Ekekekekeeeeee...............

GILER!!!

Tourism GILER!!!


Research Division GILER!!!


Mak Lampir GILER!!!


IT Division pun sama GILER!!! - KEJAP BLOCK, KEJAP TAK BLOCK!


Bintat lak.....bukan saja GILER, malah BODO, BANGANG, GEMOK, HODOH, HITAM dan sebagainyer!


Hahahahaaa......


Puas hati aku!!!


Padulik!!!