There was an error in this gadget

Monday, March 21, 2011

New Look....New Style....New Mood!

Balik Merlimau masa weekend aritu, teros pasang niat nak potong rambut...
Nak potong pendek then nak kaler balik rambut nie...
Aku pilih nak kaler sumer hitam...
No more hi-light merah ler, oren ler, blue black ler , purple ler bagai...
Sejak sakit nie, naik rimas rambut panjang....
Berpeluh-peluh tahan panas sambil tahan sakit...
Tu yang amik keputusan drastik, potong rambut pendek teros!

Sila abaikan muka sakit yang penuh dengan parut Chicken Pox & kulit mengelupas akibat alergik itu...
Sila fokus kepada rambut baru sayer sahajer yer! :-)


Muka pucat ~ can't put on makeup sebab still not recovered dari alergik!
Tapi takpe..janji rambut baru!
Ekekekekee....

Aku terasa muda dengan rambut baru nie...
So jiwa pon kena muda ler!
Ekekekkee...
Ada hati konon....
Dah sakit, buat ler cara sakit!
Huhuuhuuu....

By the way, cut+wash+color = RM60 jek!
Murah kan??
Kalo kat KL nie, mau RM150-RM250 harganyer...
Hehehehe...
Buat kat salon kat Pekan Merlimau....
Kawasan kampung...harus ler murah!
Giler hape kawasan kampung nak letak harga macam kat KL!!!

Rasa ringan sikit kepala bila dah berambut pendek nie...
Kadang-kadang rasa cam takde rambut pun ye gak!
Papepon, aku happy berwajah baru...
Dengan harapan hilang ler penampakan muka sakit aku nie apabila dikaburi dengan rambut baru...
:-)