There was an error in this gadget

Wednesday, March 14, 2012

Amboooiiiiiii.......

Minum susu pon nak ada style....
Cam anak orang kaya jek!
Bukan main lagi kaki tu....
Ekekekekeeee......
Fajar....Fajar....
Macam-macam pe'el anak bujang mommy neh!
:-)

Keterujaan Yang Melampau! Ekekekkeee.....

Ini adalah kereta Fahrin Ahmad!
Yer!!! Betol!!!
Nie kereta pelakon kacak kegilaan ramai tuuuuu.....
Pelakon yang jadik kegilaan aku jugak tuuuuuuuuu....
FAHRIN AHMAD!!!
Sangat teruja bila ternampak Fahrin Ahmad nie okek!!!

Kesahnyer Jumaat aritu aku pi Menara Axis, Ampang untuk amik keta dari client...
Aku gi ngan Puan Boss...
Tengah dok lepak dalam kereta sambil tunggu client, tetiba Puan Boss bersuara...
"Eh...Fahrin Ahmad la tu!"
Aku pulak terbangak-bangak...melilau-lilau mata mencarik...
"Mana??" aku tak prasan lagi nie...
"Nie depan kita nie haaaa...ko tengok mane???" kata Puan Boss...
Teros mata aku focus kat lembaga kacak kat depan keta aku nie...
"OMG!!! OMG!!! OMGGGGGG!!!!!!!"
Keterujaan aku yang melampau itu telah membuatkan aku seperti tak percaya ngan apa yang ada kat depan mata aku time tu!
Fahrin bergegas masuk ke dalam kereta...
Aku cepat-cepat amik henpon....nak amik gambo dia curik-curik la konon!
Lembap ler plak Nokia N95 nie nak bukak application cameranyer tuh!!!
Then camera dah ready....SNAP!!!
Huk aloh....
Sempat amik gambo kereta beliau jek....
Errrmmmmm...takde rezeki nak amik gambo tuan punya badan yang kacak itu....
Takpela....
Tak dapat amik gambo tuannyer, amik gambo keta pon jadik ler...
Yang penting, aku takyah bersusah payah, berhimpit2 untuk amik gambo seperti sesi artis bertemu peminat...
Dok dendiam dalam keta....'rezeki' yang datang bergolek!
Ekekekkeeeee.....
:-)