There was an error in this gadget

Thursday, October 1, 2009

Layannnnnnnnn............



Tengok muka Andy tu....
Sedap jek melayan 'feel' telinganyer dikorek oleh Daddy...
Andy suka telinganyer kena korek....
Kalo tengok Daddy tengah bersihkan telinga, dia pon tetiba sibuk jerit kat Daddy, mintak Daddy bersihkan telinga dia gak!
Pastu dia sengih-sengih jek...
Layan 'feel' ler tu...
Ekekekeeee.....




Little Chair For Little Andy....


Nie kerusi Andy...
Nenek yang beli kan....
Baru jek sampai dari kampung, tetiba nampak kerusi nie kat umah...
Andy sangat seronok dapat kerusi....
Kerusi comey nie Andy sorang jek yang muat nak duduk...
Orang laen sumer tak muat nak duduk...
Mummy tak muat nak duduk...
Daddy pon tak muat gak...
Nenek pon sama...
Pak Long apatah lagi!
Hahahaaaaaa.......

Kerusi nie ringan jek...
Andy boleh angkat sesuka hati dia then bawak ke mana saja yang dia suka!
Andy suka angkat kerusi nie then usung ke sana ke mari.....
Agaknyer dia nak tunjuk gagah kot!
Ekekeke.......


Aksi Andy Tido.....

Aksi Pertama ~ 21.09.2009

Aksi Kedua ~ 22.09.2009

Aksi Ketiga ~ 23.09.2009


Aksi Keempat ~ 24.09.2009


p/s: macam-macam pe'el la Andy nie...hehehee.....

Tiada Apa Yang Menarik Di Hari Raya Melainkan.....

~ 20.09.2009 ~


"HaPpY BiRtHdAy tO aNdHiKa!!!"



EVENT 1

Tarikh : 21hb September 2009 (sehari selepas Birthday Andy)
Hari : Isnin (Hari Raya ke-2)
Waktu : Lebih kurang 11.00am
Tempat : Rumah Mertua, Kampung Sebatu, Merlimau, Melaka
Aktiviti : Sambut Birthday Andy yang ke 1 Tahun!





Kek Birthday Andy... (thanks to Aunty Masz for da luvly cake!)





"Hepi Besday to U......Hepi Besday to U...." ~ cousins Andy nyanyi reramai....




Budak-budak memang suka makan kek coklat!



Aktiviti makan kek beramai-ramai...





EVENT 2

Tarikh : 24 September 2009
Hari : Khamis (Hari Raya ke-5)
Waktu: 7.30pm-8.30pm
Tempat: Eye-0n-Malaysia, Melaka
Aktiviti : Bawak Andy Jenjalan...


Tengah tunggu turn nak naik gondola....


Dalam gondola...Andy dok diam jek! Takut ler tu...ekekeke....



Baru pas turun dari gondola...Andy excited giler sebab banyak lampu kat situ!




Andy excited lari sana-sini, tengok macam-macam lampu berkelip...hehehe...