There was an error in this gadget

Wednesday, December 22, 2010

Happy 3rd Anniversary, Dear!!!

From

22.12.2007

To

22.12.2010

'A wonderful 3 years be wif You'

And could it be three years?

Perhaps time is a prism,

Passing light through tears.

We celebrate the moment;

Time lingers in our gaze.

Hours last forever;

Infinity lasts days.

Remembrance is a gift;

Delight encumbered stays




Celebrate Birthday Merrah & Tisha....

Tarikh : 19hb Disember 2010
Waktu : 2.00pm - 5.00pm
Tempat :  Mc Donalds Bangi
Aktiviti : Celebrate Birthday Merrah Amani & Batrisyia...

Terlupa ler plak nak amik gambo Birthday Boy & Birthday Girl...
Ekekekkeee.....






Burrrppppp.....kenyang!
Pas party kat Mekdi nie, 'The Dude's & Family gi lepak2 kat umah Encik Komak lak..
Sajer nak lepak borak2 kosong sambil bermain dengan binatang2 peliharaan beliau...
Umah beliau kat Kajang tu dah macam Mini Zoo dah rupa nyer!
Macam-macam binatang beliau bela..
Maklum ler...beliau nie peniaga binatang2 peliharaan...
Macam-macam binatang ada...
Ular, kala jengking, gecko, tikus makmal, tarantula, arnab etc....
Tapi luper lak nak amik gambo binatang2 kat umah beliau tu...
Next time ler amik, yer!


Memancing Di Kemensah...

Tarikh : 18.12.2010
Waktu : 11.30pm-6.30am
Tempat : Kolam Memancing Kemensah
Aktiviti : Memancing Bersama 'The Dudes' & Family....


Before this, daddy slalu gi mancing kat Kemensah nie...
Tapi mommy tak dapat nak ikot sebab anak-anak sumer dah tido...
Lagipon daddy cakap takyah pegi la sebab tempat nie macam kat hutan..
Tempatnyer kat belakang Zoo Negara...
Tapi jauhhhhhhh ke dalam lagi!
Tapi kali nie mommy nak ikot gak..
Sajer jek sebab nak tengok tempat tu camne...
So angkut ler anak-anak skali...
Berembun ler kami anak branak kat Kemensah tu dari tengah malam sampai ke pagi..

Fajar sangat sronok masa memula sampai..tak wat prangai lagi nie!


Andy ngan Aunty Sue...


Si mak buyong, Eima nie sanggup berembun ikot hubby...tak leh tinggal umah sesorang sebab anytime jek bersalin neh!


Si comel, Tisha tekun temankan babanyer memancing...


'The Dudes' memulakan sesi pemancingan...


Segala macam alatan dan makanan bawak dari umah...sandwich, jajan, air kopi, bantal, selimut, kerusi malas...sumer ader!!!


Encik Ayun sekadar menajdi pemerhati saja pada malam ini sebab kena balik awal..


Si Tisha dah nak tido dah...Fajar belom nak tido lagi! Asik main jek kejenyer...