There was an error in this gadget

Tuesday, February 10, 2009

Lasaknyer Andy Tido!!!


Tengok tu!!!

Andy tido sangat lasak....

Mummy letak Andy elok jek....

Bangun pagi tadi jek tengok dah jadik camnie!!!

Ish...ish...ish......

Anak bujang ler katakan....

Tido memang tak hengaaaaaaat punya!

Hahahahaaaaaa.....

Andy Wif Big Bottle....


Andy skang dah tak guna botol susu kecik lagi dah...

Dah tak minum takat 5oz dah....

Skang Andy dah minum tahap 6-8oz sekali gus....

Mak aih!!!

Kuatnyer anak bujang mummy nie minum!

Pastu kencing banyak-banyak ek.................

Hahahahaaa.......

Macam-macam ler dak Andy neh!




Andy dah pakai botol beso skang nie.....




Sampai tido pun nak peluk botol susu kesayangan dia tuh....!

Andy Wif His Car Seat....

Dalam entry sebelum nie aku ada bagitau tentang nak beli baby car seat...
But aku luper nak masukkan gambonyer...
Masa jumaat lepas for da first time aku bubuh Andy dalam car seat dia...
Baru try test letak dia kat situ...
Hehehee....dia sangat seronok....
Khamis dan Jumaat lepas aku demam...
So ala-ala tak larat sangat nak dukung dia dalam keta...
Aku pikir nie ler masanyer nak try letak Andy kat dalan car seat dia tuh...
Andy agak selesa masa first time letakkan dia...
Ok....pasni Andy dah tak yah dok kat pangku mummy lagi dah...
Andy dah ada his own seat...
So...dok situ jek tau!
Hehehhee.....



Andy try to suit himself in his new car seat.....



Okek...nampaknyer Andy dah suit....Andy sangat seronok...dok dendiam keh!