There was an error in this gadget

Friday, March 11, 2011

Jadi @ Tak?!?!?

Alhamdulillah...AL for 5 days dah diluluskan oleh boss...
Tarikhnyer 4hb April sampai 8hb April...
Cadangnyer this year punyer annual vacation ke Pulau Tioman plak...
Hoyeaaaaa...... it's on my birthday!
Tapi tak tau ler jadik ke tak...
Sebabnyer Belo cam malas jek nak ke pulau2 nie...
Leceh katanyer...
Mau kena angkut banyak barang lagi....mau angkut anak-anak lagi...
Anak-anak punyer barang jek lagi banyak dari makbapak punyer barang...
Tu yang Belo cam malas jek nak pi...
One more thing, kena naik bot...
Macam leceh jek katanyer...
Ikotkan dia, dia mau pegi bercuti ke tempat2 yang boleh access by vehicle...
Senang sket katanyer...
Cam pegi holiday ke Penang ke...ke Gambang Waterpark ke...
Errmmm...ok gak cadangannyer tu....
Tapi aku tringin nak gi Tioman...
Tak penah gi saner lagi...
'The Dudes' & 'The Mommies' sumer dah decide nak ke Tioman...
Bersemangat diorang bercerita pasal Tioman...
Belo sorang jek cam malas nak join...
Katanyer, "biar jek diorang pi Tioman tu...kita sefamily gi la Gambang ke...mane2 ke..."
Aler.....so takde la percutian tahunan kali ke-5 ngan 'The Dudes & The Mommies' dah kali nie...
Ermmmm.....nak tak nak, aku pon kena ler ikot gak...
Kalo Belo nak join diorang, aku join ler...
Kalo dia tanak join, aku ikot ler jugak....
Errmmm.....tapi on that day kena gak gi memaner...
Kalo tak, rugi cuti aku 5 hari tu!
Silap2...balik Merlimau jek last2 nanti...
Huhuhuhuuuuu....
Tak bestnyer birthday tahun nie... :-(