There was an error in this gadget

Tuesday, May 24, 2011

My Last Retreat With Tourism.....

Tarikh : 29 April 2011 - 2 Mei 2011
Venue : Le Meridien Hotel, Kota Kinabalu, Sabah
Aktiviti : Bengkel Pemantapan Kajian-Kajian Bahagian Penyelidikan Tourism Malaysia

Day 1

Firefly yang tak best!huh!

Mau masuk bilik dulu.....

Jenjalan petang hari di KK....

Superior Room....

Nice gak la....


Day 2

Sepanjang hari aktiviti bengkel dilakukan di dalam bilik seminar...
So tak banyak gambar yang diambil...
Memandangkan aku pon menumpang camera orang jek, so aku takde la possing maut mana pon...
Lagipon dalam kelas kan....banyak discussion yang dilakukan..all bosses pon ada..
So takdelah memasing gelojoh bergambar sakan!
Hahahahaa....


Day 3

Group dibahagi kepada 2 kumpulan....
Yang muda belia nie rata-ratanyer di Pulau Manukan & Pulau Mamutik...
Yang golongan agak tua, kategori pakcik makcik tu lak gi Kinabalu Park...

nak gerak ke bas...

tengah tunggu bot, sempat lagi bergambo...

geng muda belia...

3 aweks...dua orang lagi tu still available!hehehe...


Kitorang memang suker possing bajet ala-ala model!hahaha...

gua memang sakai beb!hahahhaa....

it's time for snorkling.....

puas bersnorkling, bergambo pulekkkkk.....

melompat lebih tinggi!!!

duyung terdampar...

bajet kacak jek mamat-mamat neh!

giler sakai aku neh!cam kalah judi jek!


Pada malamnyer plak, dinner dengan tema 'Retro & Bling-bling'....
Tapi Mak belasah jek..tak ikot tema pon!
Mak nak jadik 'hot chick' jek!
Hahahahaaa.......
Koserrrrrrrr............

The Hot Chick & The Sengal Boys!

Sarah, rakan se'pencen'...ekekeke.....

kumbang sekoq!

Research Family!


Day 4 (Last Day)

otw ke KK Airport....

Gua bagi blakang jek!

Naik MAS, sodap la sket dari Firefly!