There was an error in this gadget

Thursday, April 5, 2012

Tamat Sudaaaaaaa......

Hari ini, 5 April 2012.....
Berakhir sudah episod cerita Bella Calamidades!
Walaupon aku dah tau ending cerita dia (sebab tengok kat youtube)
Tapi aku tetap mengikuti gak seperti biasa....
Dan of cos la ending dia adalah happy ending!
Dah tentu lah Marcelo Machado bersama dengan Lola Carrero....
Hehehehee....
Nie la cerita Latin yang aku paling layan....
Aku jarang layan cerita Latin....
Last skali aku layan La Usur Padora, tahun bila ek???
Tak ingat ler plak...
Mau kena google nanti baru tau! :-)
Sebab aku bukan kaki cerita Latin.....
Ntah macam mana Bella Calamidades nie plak aku layan tanpa missed pon!!!
Giler hardcore...
Hahahahaaaaa....
Ok....start next week, no more Latin soap opera...
No more hensome & charming guy like Marcelo Machado....
No more beauty lady like Lola Carrero...
Gonna miss them both!
Hukhukhuk... ;-(

bole meroyan tengok muscle dia tu! hehehee....

My Birthday.....


~ 04.04.2012 ~
Terima Kasih kepada kesemua sahabat handai dan rakan-rakan Facebook yang wish besday...
Semoga doa-doa kalian diberkati ALLAH dan menjadi realiti suatu hari nanti...
Aminnnnnnnnnnn.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
This year;
~ tiada birthday cake
~ tiada prezzie
~ tiada ape-ape surprise
~ tiada ape-ape special dinner

Sebab;
~ aku jatuh sakit....
~ tiada mood nak celebrate bagai....
~ terbaring jek kat katil....
~ saving money for trip to Medan on 19hb April nanti....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ok..
Pasrah jek la....
'3 Series' nie memang suatu yang tidak best....
Aku pernah alami perasaan yang sama ketika muda remaja dulu....
Ketika dari belasan tahun menginjak ke '2 series'....
Masih sama perasaan itu.....
Perasaan tidak best!!!
Tapi dah lumrah...
Terima jek la seadanya....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suatu permulaan yang tidak begitu baik.....
Jatuh sakit pada ketika hari lahir sendiri....
Mungkin Tuhan sedang memberi peringatan...
Makin aku menginjak usia, makin aku perlu lebih rapat kepada-NYA...
Moga sakit ini tidak memudaratkan dan tidak kekal lama...
Aminnnnnnnnnn..............