There was an error in this gadget

Sunday, February 22, 2009

Owhhh......Sudah Suratan Takdir!


Kaciwa gampang!!
Apakan daya....
Bukan rezeki lagi.....
Entah bila rezeki mau datang....dunno la...
Berserah sahaja....
Esok lusa cuba lagi....
Moga akan dapat kerja 'permanent' suatu hari nanti....
Aminnnnnnnnnnnnnn..................

Jom, Futsal!!!

Tarikh : 21hb Februari 2009
Waktu : 9.00am-4.00pm
Tempat : Sport Center, Cheras
Occasion : Pertandingan Futsal Inter-Division, Tourism Malaysia




Keletihan.....dah 4 games main..... (kasut ADIDAS kepunyaan En.Belo)


Still can smile even tired like a hell..!huhuhuuuu......




Nie kapten pasukan kami, 'RID 'em OFF'...Miss Yaya.....





"Wan, thanks a lot coz awek ko tolong jagakan Andy untuk aku sepanjang game nie...Jasamu dikenang lah,beb!"





"Sumer kawan2 mommy geram kat Andy....Aunty Nurul pun geram kat Andy gak!hehehe..."




Team kami, 'RID 'em OFF' dapat tempat ke-4 dalam perlawanan futsal nie...Ok ar tu...tak pernah turun training, terus jek masuk court main...Ingat senang ke nak dapat tempat ke-4 tanpa training apa-apa?!?!
Aku tak pernah main futsal langsung sebelum nie....Nie ler pertama kali aku main futsal...Dulu aku tak suka futsal....sebab ape ntah..aku pun tak tau! Tapi skang aku rasa aku dah mula suka dengan sukan nie...Penat memang penat beb, tapi puas hati biler dapat tendang bola sekuat hati...Tapi ape sangat ler tendangan aku yang sangat tak amatur nie....hehehee......
Dalam game tu, aku rasa aku lebih banyak tendang angin daripada tendang bola...hahahhaa...Lantak ler...gasak ler main camner skali pun, janji aku men'join'kan diri dalam sukan inter-division nie...
Next game, bulan April nie ada bowling inter-division lak....Tapi aku tak main bowling, so aku tak baper nak amik 'pot' sangat ler pasal sukan nie...
Tapi dalam bulan April gak, ada 'Sukan Badan-Badan Berkanun' yang akan dibuat kat Langkawi lak pada tahun nie...Aku rasa aku nak men'join'kan diri pada tahun nie...
Of coz ler dalam game netball ~ sukan favourite aku!
Tahun-tahun sebelum nie aku tak dapat nak join coz terikat dengan kerja...tahun lepas aku pregnant, so memang tak leh nak main...So aku bajet tahun nie aku nak join....
Adeh....sakitnyer otot-otot aku pas main futsal smalam....Tak leh nak bergerak cergas dah nie.....Tolong.......tolongggggg........



p/s : tolong....!sesapa tolong urutkan badan aku neh!

Mari Berjalan-jalan Ke Titiwangsa....

Tarikh : 20hb Februari 2009
Waktu : 6.00pm - 7.00pm
Tempat : Taman Tasik Titiwangsa

Sempena dengan usia Andy yang dah pun mencecah 5 bulan, so daddy decided nak bawak Andy jenjalan...
Memandangkan belom lagik gaji, so mommy & daddy bawak Andy jenjalan kat tempat yang tak memerlukan kos yang banyak....hehehehee......
(Tunggu dah gaji nanti, mommy & daddy bawak Andy jenjalan kat tempat yang best ek, cayang!)
Pas bawak Andy jenjalan kat Tasik Titiwangsa, mommy & daddy bawak Andy gi pasar malam kat Taman Melati....
Maklum ler, daddy kan 'kaki' pasar malam.....
Cakap jek kat ceruk mana pasar malam berada dan hari apa, sumer daddy tau!
Hahahahaa.......


"Andy pelik ke mommy & daddy tetiba nak bawak Andy jenjalan hari ni?!?! "


"Andy dok dendiam..daddy nak pasangkan seatbelt nie......"




Daddy tengah tolak Andy dalam 'BMW'......







"Andy boring ke jenjalan kat Titiwangsa nie?!?!"





"Mommy jek beria-ia pandang camera, Andy wat dunno jek!"




"Nanti bila Andy dah pandai jalan, kita gi jogging kat sini,ek!"



"Uiks....kembang sangat skirt mommy...mommy nampak gurmuk!huhuhuhu...."