There was an error in this gadget

Tuesday, January 25, 2011

Erkkkk....Interview?!?!

Handphone berbunyi...aku angkat...
"Hello...nie Puan Nor Fariza yer??"
"Yer..."
"Saya telefon daripada HUKM berkaitan temuduga..kami dah terima email puan..."
"Ok..."
"So Khamis nie puan boleh datang interview yer...ada 4 waktu..pukul 8, pukul 9, pukul 10 dan pukul 11...puan nak pukul berapa yer? buat masa nie yang pukul 8 dan pukul 10 dah ada orang..."
"Kenapa ada waktu pulak ek?"
"Ooo...sebab kita amik yang short-listed jek..."
"Ok...kalo macam tu, saya amik yang pukul 11 la..."
"Ok..then saya lock waktu puan yer...pukul 11, ok!"
"Ok...thanks ek!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uiks...
Agak lama aku tak menghadirkan diri dalam interview since 3 bulan yang lalu...
Last skali interview Tourism Officer bulan Oktober 2010 yang lepas...
Dan konpom2 aku tak dapat!!!
Result pon dah keluar...
Huhuhuuuuu....
Memang 'harapan' laaaaaaa.....

Jawatan untuk interview kali ni adalah Personal Assistant (PA)
Ishhhh....satu lagi kemusykilan nie...
Tak pernah seumur hidup aku kerja jadik pembantu peribadi kepada sesapa pon melainkan jadik pembantu peribadi kepada Encik Belo saje!
Ishhhh...nie yang merisaukan aku nie...
Ape 'job scope' PA nie ek???
Mau kena rajin bertanya kat orang2 yang biasa jadik PA nie...
Mau kena rajin meng'google' jugak!

Huishhhhhh.....
Berdebar lak jantung nie tetiba...
Moga2 dipermudahkan ler interview kali nie...
Doakan aku dapat tempuhi interview kali nie, yer sahabat2....
Aminnnnnnnn......