There was an error in this gadget

Tuesday, September 20, 2011

Happy 3rd Birthday, Andy!!!

Hari nie 20 September 2011....
Genap Andy berusia 3 tahun....
Tidak seperti tahun-tahun sebelum nie, tahun nie tiada birthday party untuk Andy...
Cian Andy.... :-(
Nak wat camne...bajet lari....huhuhuu...
Mommy kan dah tak bekerja...
So mommy dah takde income....
Nak tunggu gaji daddy, lambat lagi....
Somemore, mommy skang nie sangat busy dengan tempahan puding.....
Sampaikan nak watkan birthday cake Andy pon mommy takde masa....
Sorry Andy.. :-(
But as a replacement, mommy & daddy promise akan bawak Andy gi beli toys weekend nie then kita gi jenjalan and makan besar...keh!!!
Andy nak toys ape....amik jek la!
Andy nak makan ape...makan jek la!
Andy nak wat apepon...wat jek la!
Tapi semua tu time weekend nie la ek....
Today daddy pon keje...
Mommy pon busy nak siapkan tempahan puding yang customer mommy order tu....
Mommy & Daddy say sorry sangat2 ek..Andy!
We both LOVE u....
Mommy&Daddy doakan Andy jadik anak yang baik, soleh, bijak, bertanggungjawab and hensome as always! :-)
Again.....



HAPPY 3rd BIRTHDAY, ANDY!!!