There was an error in this gadget

Friday, November 25, 2011

Mimpi lagi...

3 malam yang lepas aku mimpi....
Mimpikan arwah lagi...
Tapi kali nie aku tak dapat recall ape yang aku mimpi...
Tapi yang aku ingat, arwah abang balik umah lagi...
Dia datang naik motor, pakai t-shirt and seluar pendek yang selalu dia pakai tu...
Tu jek yang aku ingat!

Sehari sebelum aku mimpi tu, aku tido kat dalam bilik arwah...
Sebabnyer dalam bilik aku banyak nyamuk!
So aku terus bangun tengah2 malam...
Tanpa arah tujuan..
Tak tau nak tido maner lagi...
At the end, aku pi masuk bilik arwah...
Aku tido situ...
Masa tengah tido, 2x aku kena 'himpit'....
Ermmmmmm......
Mungkin sebab bilik tu dah jarang berpenghuni....
So maybe ada yang tumpang tido skali ngan aku kot....
Aku terjaga biler hubby carik aku...
Dia masuk bilik arwah, nampak aku tengah tido...
Aku terjaga dari tido then teros masuk ke bilik aku balik...



p/s : dah sebulan abang 'pergi'...aku still tak biasa lagi...