There was an error in this gadget

Wednesday, October 10, 2012

Stress Cam Sampah!


gimme that Dunhill, wanna blow all sucks thingy away....pffffftttttt...



Entah hape yang dibusykan entah.....
Buat quotation pakej pelancongan....
Buat quotation pakej katering......
Bla...bla...blaaaaaaaaaaaa lah!

Honestly, aku dah bosan keje sini....
Aku stress dengan orang-orang yang stress kat keliling aku nie....
Everybody seems like very stress to do their work..
And it's happen almost everyday!
Yang kaki hangen dengan hangennyer....
Yang kaki kutuk dengan kutukannyer....
Yang kaki moody dengan moodynyer....
Aku rasa cam jadik kera sumbang jek kat sini...
Terbangak-bangak..tak tau nak buat ape....

Aku teros jadik stress gak...
Aku tanak keje lagi sini....
Aku nekad....
If aku tak dapat keje Tourism or maner-maner goverment agency,
Aku akan blah dari sini dan mulakan full-time business!
Dah malas la nak keje makan gaji...
Asik diperhatikan....
Rasa cam aku nie teruk sangat jek!
(paling teruk pun sebab selalu datang lambat! ok......admit that!)

Perlu nekad dalam membuat keputusan....
Tuhan...
Berikan aku kekuatan untuk melakukan perubahan demi kebaikan..
Aminnnnnnnnnnn.........