There was an error in this gadget

Wednesday, April 8, 2009

Hepi Besday To Me!!!

Hari Sabtu yang lalu, 4 April 2009 adalah ulang tahun kelahiran aku yang ke-27...
Hehehehe....
Tanpa segan silu aku bagitau umur aku yang sebenar...
Makcik dah tuo dah haaa......
Aku rasa terharu giler....
Ramai kawan-kawan yang wish besday aku...
Thanks a lots kat kalian yang tak pernah lupa besday aku...
Bestfriend aku kat opis, Shasha siap belikan aku 'high-heel' kat The Mall...
Tapi yang bestnyer dia soh aku pilih mana kasut yang aku nak....
Dia tukang bayar jek!
Hehehehe......memang best!
Tapi aku takder la amik kasut yang mahal-mahal....
Sekadar yang termampu oleh dia untuk membayarnyer jek ler...
Kesian lak nak 'pow' ibu mengandung lebih-lebih....
Ekekekee.......
Tapi besday present yang paling best adalah dari hubbyku yang tersayang...
Dear bagi Gintell e-Slim untuk aku, sebagai motivasi untuk aku KURUSkan badan!
Pastu malam lak dear masakkan Fettucini Carbonara Meatball&Bacon special untuk aku!
Memang best!
Pandai dear masak...
Abis licin pinggan aku makan.....
"Time kasih, dear!!!"
Tapi macam ada related lak masakan dinner dear ngan Gintell e-Slim tu...
Pas dah mencekik sepuas-puasnya, try plak alat untuk kuruskan badan tu...
Huhuhuhuuuuuu......
But I don't care.....
Yang pastinya, aku menjadi 'Raja' pada hari lahirku selama 24 jam!!!
Hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. (gelak giler belagak!!!)



Gaya seorang 'chef' yang ala-ala hebat la......


Meatball&bacon yang masih dalam proses 'pemasakkan'.....


Ini la Fettucini Carbonara Meatball&Bacon hasil air tangan dear! Nampak best,kan?!?!



Licin pinggan!!!



Present dari dear......



p/s : thanks so much, dear!!! cayang u manyak-manyak....muahhhhhh............

Clever Boy!!!



Skang Andy dah 6 bulan lebih...

Dah pandai meniarap dan tengah praktis nak merangkak...

Time dia merangkak, dah lepas 3-4 steps dah...

Pastu dia jatuh then meniarap balik...

Pastu angkat bontot dia yang berat ngan pampers tu...

Pastu try nak merangkak balik...

Hehehee......

Tak penat Andy berusaha untuk blajar merangkak.....

Bagus ler anak bujang mommy nie....

Clever boy!!!