There was an error in this gadget

Wednesday, January 27, 2010

Standby.....Cuak Seh!

Malam kelmarin, tetiba rasa sakit-sakit kat bawah perot...
Kat serviks pon ada rasa sakit-sakit gak...
Pinggang dah start rasa cam sengugut dah...
Alamak....dah timing ke nie ek???
Hati dah cuak dah...
Kot tetiba air ketuban pecah lak kan....
Aku baru tringat, tak packing ape-ape lagi...
Cuak giler babi neh!
Dengan kadar segera, aku pack barang-barang...
Barang baby dan barang aku...
Newborn pampers, blanket, baju, stokin...etc
Esok paginyer, dah takder rasa sakit sangat...
Sakit sikit-sikit jek...
Kejap ada...kejap takder....macam coklat!
Tapi takper...
Standby jek beg-beg nie kat umah...
Agak-agak rasa sakit lagi next time, tanpa berlengah lagi....
Angkut jek beg-beg nie masok trus dalam keta then shoot gi HKL!
Cuak seh....
Huhuhuuuu......


Satu beg mommy...satu beg baby....