There was an error in this gadget

Tuesday, January 5, 2010

Arggghhhhhhh.....Jaki Giler!!!

Arggghhhhhhh............
Tadi aku dapat email dari Kelab Rekreasi Tourism Malaysia.....
Tournament Bola Jaring Inter-Division akan diadakan ujung bulan nie...
Dan aku TAK DAPAT/TAK BOLEH nak join!!!
Huwaaaaaaaaaaaaa..................
Tiap-tiap tahun aku tak pernah miss join netball....
Kali nie aku terpaksa merelakan ke-tidak-join-an aku!!!
Argggghhhhhhhhh........
Jakinyer aku tengok member-member yang join tournament nie!!!
Benci tau!!!
Mentang-mentang la aku pregnant kali nie....
Huhuhuuuuu...
Tahun nie aku tak dapat nak join any tournament...
Tunggu ar tahun depan....
Inter-Division, MAKSWIP, SUKAN BADAN BERKANUN.....
Habis sumer tournament aku join nanti!
Nasib ar....
Aku tengah emosi - jaki giler nie!
Tringat tournament netball dolu-dolu, kat bawah nie haa....


Aku sebagai 'GaDis GeDiks' (GD)....ekekekeke....



Muka mau kena serious la kannn......



Possing gediks dari awek-awek Research Division....



Aksi bermanja-manjaan ngan 'Partner-in-Crime' a.k.a Jejaka Malaya....




Opsss...aksi 'mengangkang terlampau' akibat dari kepenatan bersukan....

35 Minggu Sudaaaa......



La nie mommy dah 35 minggu 2 hari...
This coming Saturday genap la 36 minggu!
Uiks.....sudaaa 9 bulan la ke???
Baby dlm womb nie pon makin aktif...
Mommy tak larat nak jenjalan sangat...
Jalan pon slow-slow jek....
Kalo jalan lebih sket, mula la pintu serviks nie macam rasa sakit jek...
Even nak terkencing pon rasa sakit kat pintu serviks nie...
Takut tengah2 terkencing, tetiba terbranak skali...kan!
Ayakssss....pikir bukan-bukan lak!
Hehehehee.......
Tapi preggy kali nie, kaki mommy tak bengkak lak....
Dulu time pregnantkan Andy, kaki mommy nie bengkak macam banyak air jek!
La nie menten jek kaki nie...tak bengkak pon!
Tu yang mommy still relax jek leh pakai wedges gi keje...
Hehehee....
Kalo dedulu kena pakai sandal specially for preggy lady....
La nie takyah...
Malah mommy tak beli satu pon!
Maternity dress pon mommy tak beli...
Just beli gown dress yang suit untuk preggy lady...
Kalo dah pas bersalin nanti, nak pakai balik gown nie pon boleh!
Mommy dah beli 5-6 helai gown sepanjang preggy nie....



p/s : picha above specially for Mommy Ryan yang request nak tengok latest picha preggy mommy..heheheee.....