There was an error in this gadget

Friday, May 11, 2012

Perhimpunan Mansuhkan PTPTN....

Gambo-gambo diambil beberapa hari sebelum BERSIH 3.0 dan beberapa hari sebelum aku gi FAM Trip Medan....
Al-kesahnyer aku jenjalan naik moto ngan hubby memalam buta....
Anak-anak dah pos ke kampung awal-awal lagi dah...
So kami jadik ler mat & minah rempit pada malam tu....
Pi Dataran Merdeka sat....
Dengar kata ada perhimpunan mahasiswa2 untuk mansuhkan PTPTN....
Kami pon pi la menyebokkan diri kat perhimpunan tu....

ish..ish..ish..korang neh! kan dia menabung sejak dari dalam perut lagi...of cos la dia mampu beli diamond 24 juta!!!  :-))

Yang lenlain aku tak bape amik port sangat....yang 2 terbawah tu yang betul2 kena tangani!

Tuntutan mereka.....

Moga tuhan merahmati mereka....aminnnnnn......

Adam Adli...budak 'U' yang dah kena gantung pengajian...

Nie minah pelakon tu kan??? Dia menyokong perhimpunan nie ke??? atau cam aku gak, sajer nak menyebok???



Rumusan :  part nak mansuhkan PTPTN tu, aku memang sokong sesangat! sebab??? takde sebab.....sokong mansuhkan jek sudah! part demo jalanan, aku tak sokong! sebab??? susah aku nak kuar jenjalan kat KL...sumer jalan jem!!!siot jek....
 

Cerita Tertangguh ~ Medan FAM Trip!!!

Tarikh : 19-22 April 2012
Aktiviti : FAM Trip To Medan (sponsored by Narasindo Tours)
Lokasi : Kota Medan, Brastagi, Gunung Sibayak, Parapat, Kampung Tomok, Tasik Toba, Pulau Samosir, Simarjarunjung.


Ahhh.....malas untuk berkata apa-apa....
Tengok gambar saja lah!
Selebihnya ada dalam Facebook! 
:-)

Tiket tambang murah kami....

Selamat Datang ke Medan!


Groundhandling tour sponsored by Narasindo Tour...
 
Rombongan Cik Kiah!!!




The King & His Royal Queen!



Check-in sini!!!



View dari balconi bilik.....



Feeling Honeymoonnnnnnnn!!!



SubhanaALLAH......


Daki Gunung Sibayak



Sulfur....panas neh! Bau hangit lak tu!



Tasik Sibayak (Sulfur)



Aku takde dalam gambo sebab aku yang tukang amik gambo!!!



Bicycle ride pepagi...best!

Comey kan kawan kita nie!! :-))
 


Jangan terkejut...kami mempunyai nama yang sama, iaitu FARIZA! :-)
Sorang Nor Fariza, sorang lagi Mohd Fariza...cool,kan???
Ekekekkeee....
 


Wif Pak Herman yang kelakar banget!!!
 


Kubur Raja Batak yang pertama....
 


@Kota Medan...check-in sini!


Rumusan percutian : pakej lebih kepada extreme activities...panjat gunung, berbasikal, etc...BEST!!! tapi abis masa penat dalam bas jek sebab perjalanan dari satu tempat ke satu tempat tu amik masa 3-4 jam!
Maklum ler...kat sana mana ada hi-way....bercinta ler ngko kalo terpaksa membontoti lori minyak ke, lori balak ke...aktiviti shopping terbatas..so x banyak yang boleh dirembat! Kalo ada peluang, nak pergi lagi...sangat best! nak-nak kalo sumernyer sponsored! ekekekkeee..... (eh..tetiba rajin plak nak taip panjang2! ekeekekeeee...)