There was an error in this gadget

Wednesday, January 13, 2010

Mari Mandi Kolam Plastik!!!

Inilah aktiviti hari Sabtu Andy!!!
Dah lama dah mommy & daddy belikan kolam plastik nie....
Tapi baru la nie nak test guna...
Maklum ler...umah nenek nie jenis teres...
Celah mana ler nak buat swimming pool kan...
Ruang yang ada pon abis nenek simen wat letak kereta dan motor...
Yang available pon tinggal pedastrian walk kat depan umah jek....
Takkan la nak wat pool kat situ lak kan....
Takpe...ada alternatif lain!
Kita guna swimming pool plastik!!!
Hehehheee..... :-D
Air stok pakai buang punya...
Daddy kata pas Andy puas mandi dalam pool nie, airnyer daddy leh wat basuh motor ngan keta...
Ekekekkeeee.....
Jimat cermat!
Tapi Andy takleh hari-hari mandi pool nie....
Seminggu sekali jek bole....
Naik bil air nenek kalo hari-hari cenggini.....
Jenuh mommy nak tolong bayarkan nanti...
Huhuhuuuuu....




Andy tunggu timing isi air dalam pool bagi banyak...


"Mommy...Andy dah bogel!!!"
Ayakkkkkssssss...tak malu ler Andy neh! :-D



"Hoyeaaaa.....mandi sama-sama ngan plampung Spongebob!"



Mommy join skali...!!!


4 comments:

Reflisia said...

macam mommy jer yang suka lebih ni...

-LaDy rAzOr- said...

hahahaaa....mommy over excited!
maklum ler...kecik2 dulu takder benda alah nie....
dah tua bangka baru dapat merasa...
huhuhuuu......

Rifqi Zuhairi said...

eeeiii...bestnye..nak beli utk rifqi jgk la.....

-LaDy rAzOr- said...

Mommy Rifqi: beli kat tesco or carrefour jek...murah!banyak pilihan lak tu...macam2 size ada... :-D