There was an error in this gadget

Wednesday, January 13, 2010

Tic...Toc...36 Minggu Sudaaaaaa.......


Tic....toc....tic....toc....
Countdown, bebeh!
Sekarang sudah 36 minggu....
Masa gi scan kat Klinik Mediviron kelmarin, berat baby 2.5kg...
Berat mommy lak dah naik jadik 75.5kg...
Uiks...terasa lak beratnyer aku nie!
Skarang nak jalan gi toilet pon rasa macam jauh giler...
Tak kesah la toilet kat umah ke....kat opis ke....
Asal berjalan jek, rasa sakit kat area serviks nie....
Area pinggang dan ke bawah dah start sakit-sakit dah...
Adehhhh....
Kelmarin mak ajak gi amik air selusuh kat umah ada pakcik tu...
Kat area Genting Court, Setapak...
Pakcik tu cakap minum air selusuh tu time dah turun tanda jek...
Baca Surah Ababil...
Baca Selawat....
Doa yang baik-baik...
Mudah-mudahan semuanya lancar dan selamat....
Aminnnnnnnnnnn...............

4 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

ala comel!sweet!sexy!hot!baby oh baby cptla kluar..tak sabar nak tgk kamu wahai baby comel mcm mommy tu!

Mea Myra said...

hahaha nofa, teringat zaman kita mula2 tunggu turn masing2 nk deliverkan.. pastu masa ira dtg umah nofa tgk andy dlm hari. awww rasa nk turn back time je.. masa tu zara x de lagi ira yg menunggu hari.. hehehe rasa nk bawak balik je andy.. kekeke

p/s: da tanye belo? nnt da confirm btau ek.

Rifqi Zuhairi said...

Huuu..cute sgt...rindu plak time peknan dulu...semoga semuanye selamat k....klu dh deliver jgn lupa publish...so tiut ada baby lg..

-LaDy rAzOr- said...

Mommy Ryan : "aunty tggu yer...nanti baby dah kuar, baby kiss aunty, keh!" ~ said baby in da womb :-D


Mommy Zara : hahaha...a'ah la...masa tu kita rajin share tips2 ibu mengandung, kan??ekekkee...masa tu nofa dah slamat dah...ira jek yg tgh tggu timing...ekekkee...


Mommy Rifgi : meh la preknen lagi...leh sama2 kita jadik cute!ekekeke....Rifqi xder sebut nak adik lg ke???ekekekekeee... :-D