There was an error in this gadget

Wednesday, January 13, 2010

Mari 'Marathon' Di Tasik Titiwangsa!!!

Tarikh : 12hb Januari 2010
Waktu : 6.00pm
Lokasi : Taman Tasik Titiwangsa
Misi : Membawa Andy Beriadah...



"Ok,mommy! Andy dah ready nak jenjalan!"



"Wahhhh...ramainyer kengkawan kat sini!" ~Andy berkata...



"Hoyeaaaa...."
~Andy takut nak turun gelongsor..ekekeeee....




Acara 'lepas kandang' oleh daddy.....



Penat bermain...Andy rehat sekejap sambil menikmati sunset!

Owh....
Sesungguhnya sangat penat tawaf satu tasik nie, okek!
Kalo dikira jauh perjalanan yang tertulis kat trek jogging tu, mommy dah berjalan sejauh 2.5KM!!!
Wahhhh!!!
2.5KM.....okek!!!
Dan berehat sebanyak 3x sebab penat dan kaki krem giler!!!
Daddy kata "takpe...kalo nak terberanak pon, hospital dah dekat!HKL jek!"
Yer.....sangat tepat kata-katamu itu, wahai En.Belo!
Dan natijahnya :- Beliau kena urut kaki ini malam tadi...
Ekekekekee.....



p/s: Terima kasih, En.Belo sebab meng'offer'kan diri untuk urut kaki tanpa di'request' malam tadi! Harap malam nie pon 'offer'kan diri lagi ek! :-D

No comments: