There was an error in this gadget

Friday, April 15, 2011

Camno Tu?!?!

Okey...
Aku tengah memikirkan macam mana nanti...
Mana nak letak hero2 aku nie...
On 29th April - 2nd May, aku kena gi Sabah..
Ada bengkel yang dianjurkan oleh division aku nie...
Then on 6th May - 14th May, aku kena gi Terengganu plak..
Ada Sukan Badan-Badan Berkanun Malaysia...
So agak lama la nak tinggalkan hero2ku itu..
Daddy dah pening kepala dok pikir takkan dia lak yang kena jaga hero berdua tu kan???
Memang berpusing 360 darjah ler nampak gayanyer rutin kehidupan daddy nanti!
Hahahhaaa...
So we decided nak anto Andy or dua2 skali ke kampung...
Kalo anto Andy jek, daddy kena jaga Fajar lak...
Waktu siang anto Fajar ke umah babysitter...
Petang pas balik keje, daddy leh amik Fajar...
Camtu ler rutin harian...
Kalo anto dua2 skali balik kampung, jawabnyer daddy senang banyak ler!
Daddy jadik orang bujang balik  ler..while mommy outstation and anak2 kat kampung...
Herrrrrmmmmmm....
So keputusannyer??
Nak Andy sorang jek ke or dua2 skali ke kampung???
Camno tu??

No comments: