There was an error in this gadget

Friday, April 15, 2011

Aktiviti Di Waktu Weekend Yang Bosan....

Tarikh : 9 April 2011
Hari : Sabtu
Tempat : Taman Rekreasi Kepong
Aktiviti : Bawa Anak-anak Jenjalan Petang


Biasa ler....
Asal weekend jek, kepala buntu dok umah lelama...
Pagi sampai tengahari boleh ler tahan lagi..
Masok petang, kalo still dok kat umah lagi, mula ler kepala pening, bontot panas..
So moh ler bawak anak2 jenjalan kat Taman Rekreasi Kepong...

Sejak 2 minggu lepas, Fajar dah pandai jalan! Yeayyyy....

Si abang yang agak malas mau jalan...mau dok dalam stroller jek!

Si adik sudah malas mau jalan...mula meragam tak tentu pasal..

Si daddy melayan si abang tengok orang memancing ikan...

Andy dah berani sket nak turun gelongsor...tapi teragak2..tengok orang sebelah dulu...

Nie 1st time mommy bagi Andy panjat tinggi2...the best part is Andy tak takot langsung! Andy berjaya naik sampai atas! Bravo,boy!!!

Si kecik nie pon sama nak panjat cam abang jugak! Surprisingly Fajar pon tak takot panjat tinggi2!!!Dia panjat sendiri w/o pertolongan mommy pon! Fajar panjat sendiri sampai atas! Bravo, adik!!!

Hebat hero-hero mommy nie!!!
Diorang tak kesah pon panjat-panjat nie...
Sikit pon tak takot...
Mommy yang takot lebey...over!!!
Hahahahaaaa....
Tapi peliknyer, Andy tak takot pon panjat tinggi2, tapi takot turun gelongsor, especially gelongsor yang pusing2 tu...
Errrmmmm....
Mau kena ajar lagi supaya dia tak rasa takot lagi nanti!

No comments: