There was an error in this gadget

Friday, April 15, 2011

Athma Attack Again!!!

Tarikh : 10 April 2011
Waktu : 12.30pm
Tempat : Klinik Idzham, Genting Klang
Misi : Bawak Andy Amik Nebulizer....


Maybe sebab semalamnyer Andy main puas2 kat taman permainan, so esoknyer Andy kena asma...
Kesian Andy...
Asyik meragam jek...menangis jek...
Kalo gelak pon, tersekat2 gelak dia...
Then asyik batuk2 jek...
Risau sangat tengok keadaan dia..
So bawak dia gi sedut nebulizer kat Klinik Idzham...

Cian mamat encem nie..asal aktif jek, terus kena asma...
                                                
Sempat lagi buat 'peace' tu....

Kali nie Andy dah tak takot nak pakai mask nie...
So mommy & daddy tak payah nak peluk dia kuat2 supaya dia tak meronta2 time sedut nebulizer nie...

Multitasking -sambil meng'nebulizer'kan anak, sambil ber'BB'...

No comments: