There was an error in this gadget

Wednesday, December 30, 2009

Mari Masuk 'Nangis Contest by Mummy Ariq!'

Tengah view blog bestfriend aku, Pn. Masz tetiba ternampak contest nie....
Sajer tetiba datang angin nak try masuk contest...
Nie kali ke-2 masuk contest nie!
Kalo nak masuk contest nie, kena la gi kat blog Mummy Ariq!
Mari teliti apakah syarat2 penyertaan di bawah....


Antara syarat2 contest :~



Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest.
Tak de link automatik tak layak k...

~ DONE!

Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)

~ DONE!


Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)

~ DONE!

Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...

~ DONE!

Nama : Farish Andhika Putra bin Mohd Nazri

Umur : 1 tahun 3 bulan

Sebab menangis : Andy melalak kaw-kaw punya (sampai nampak anak tekak!) sebab mommy tak bagi Andy remote TV...Andy nak main tekan-tekan remote TV tu...mommy tak bagi sebab mommy tengah tengok citer best masa tu!Ekekekkee.....

Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang saya nak menjenguk k)

~ DONE!



***Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari***

No comments: