There was an error in this gadget

Wednesday, December 30, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Contest lagi!!!
Ntah hape tebiat mommy ntah...
Nak join contest lagi after view blog Pn.Masz....
Kalo nak join contest nie leh la gi ke blog Mommy Rifqi!
Mari lihat syarat-syarat penyertaan di bawah:-

1. Be my follower and add my blog kat korangnye list.... ~ DONE!

2. Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang… ~ DONE!

3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni.. ~ DONE!

4. Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang... ~ DONE!


Nama : Farish Andhika Putra bin Mohd Nazri
Tarikh Lahir : 20.09.2008
Umur Sekarang : 1 tahun 3 bulan
Kes Muka Serius : Time nie tengah kusyuk tengok kartun Wonder Pet kat TV9 tanpa mempamerkan sebarang emosi langsung!


5. Make sure ur entry link back to mine.. ~ DONE!
http://rifqizuhairi.blogspot.com/2009/11/serius-baby-2009-giveaway.html

6. Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box.. ~ DONE!




4 comments:

Reflisia said...

serius betul ni...

-LaDy rAzOr- said...

hahahaaa.....

Rifqi Zuhairi said...

Salam..dah jengah dah..dasyatnye nama dia...gud luck k..

-LaDy rAzOr- said...

Thanks, Mommy Rifqi! :-D