There was an error in this gadget

Tuesday, December 29, 2009

Wahhh.....Over Nie!!!


Orang2 tua ada berkata...
"Jangan beli kasut/baju budak mahal2....diorg cepat membesar, rugi jek beli kalo sekejap jek pakai pastu dah tak muat...."
Yer tak yer gak ek....
Betol gak apa yang dikatakan orang2 tua tu...
Mommy tak penah belikan kasut Andy memahal....
Paling mahal pon stakat RM30++ jek....
Kasut Andy masa baby dulu...
Pastu la nie of cos la dah tak muat, kan......
Tapi takpe...adik Andy nanti leh pakai balik!
Ekekekeke.....
Tapi masa kat Jusco Keramat AU2 semalam, dak daddy belikan Andy kasut...
Mommy ok jek memula tu....
Tapi yang mommy agak musykil tu, biler dak daddy belikan Andy kasut tanpa melihat harganyer dahulu...
Daddy dok galit tengok design jek...
Dah dapat yang berkenan, terus jek daddy nak belikan...
Mak aih....
Harganyer takder la sampai beratus-ratus macam kasut daddy tu pon....
Setakat puluh-puluh jek....
Tapi puluh-puluh tu pon, lagi mahal dari wedges mommy beli aritu!
Wahhhh.......amboi!
Tak bley jadik neh!
Nie dah kira over neh!
Harga wedges mommy + handbag mommy = kasut Andy!
Wahhhhhh.....
Tak adil neh.....
Daddy selamba jek bayar.....
Lagi wahhhhhhh........