There was an error in this gadget

Sunday, March 1, 2009

Pindah Ke Cheras Semula....

Aku baru jek pas packing baju-baju aku & Encik Belo....
Masa ayah sakit dulu, aku ngan Encik Belo decide nak dok Gombak...
So kami angkut ler segala barang keperluan kami....
Skang kami decide nak dok balik umah sewa kami kat Cheras nun....
Skang nie Encik Belo tengah keje kat opis...
Pas balik keje sampai kol 3pm kang, dia terus gi Cheras ler...
Aku lak kat sini packing mana-mana barang yang perlu....
Packing punya packing...barang aku dah abis pack dah....
Tapi barang Encik Belo still tak luak-luak gak....
Apehal ek???
Barang-barang aku satu beg jek dah cukup....
Tu pun siap share ngan barang dia lagik...
Barang Encik Belo nie banyak sangat ar...
2 beg barang dia jek!
Tak terkemas diriku ini....
Huhuhuuuu.....
Jap lagi nak sambung packing balik....
Lebih kurang dalam kol 2pm-3pm nanti, aku gerak ar balik Cheras...
Kesian umah Cheras tu, dah lama terbiar...
Semak samun pun dah paras pinggang Encik Belo dah...
Tengok ler..kalo rajin si Encik Belo tu, nanti dia potong ler semak samun tu...
Dapat sampai paras buku lali pun jadi ler...
Tu pun kalo rajin yer.....
Heheheheeeee...........

1 comment:

Reflisia said...

mengalahkan pompuan plak mr belo ni