There was an error in this gadget

Wednesday, March 18, 2009

Outstation....

Kawan-kawan....
By da time korang tengah baca blog aku nie, aku sebenarnya ada kat Kenyir...
Outstation beb....
Memandangkan kat resort aku dok nie ada internet free untuk hotel guest, maka aku gunakan ler sebaik yang mungkin...
Heeheheeeee......
Aku baru abis wat keje nie....
So aku mengulat ler kejap...
Dah lama giler aku tak update blog nie...
Maklum ler...semenjak opis dah blocked blog nie, maka agak terencat ler sket aktiviti aku untuk update blog nie....
Tapi aku harap blog aku nie tak bersarang lama-lama ler...
Heheheheeee.....
Kali nie outstation agak lama gak ler....
9 hari lamanyer...
Boring gak outstation lelama nie....
Tapi nak wat camner...dah tugas... (yolah tu!)
Hari nie adalah hari yang ke-4 aku kat sini....
Since hari ahad aritu...
Dan aku akan balik ke KL isnin minggu depan...
Goshhhhhhh...........
I miss my hubby & Andy so much!!!
Harap-harap dengan kesibukkan aku buat keje kat sini, tidak menyedarkan aku tentang cepatnyer masa berlalu....
Ok la....
Dah takder apa lagi nak citer...
Overall Tasik kenyir nie agak best gak ler...
Resort yang aku stay nie sememangnyer best...maklumler...4 Star!!!
Nak-nak diorang tau aku dari Tourism....lagi ler aku dilayan bagaikan tuan besar kat sini!
Hahahahaaaaaa...........
Petang nie aku rasa nak terjun swimming pool....or jenjalan keliling resort naik beskal resort punyer....or main indoor game kat sini jek...
Ermmm.....tengok ler camner nanti....
Silap-silap, tido jek dalam bilik!
Hahahahaaa.....
Keh la.....chiowwwww........



p/s: tak sabar nak blk KL...huhuuuuu.....

No comments: