There was an error in this gadget

Thursday, May 24, 2012

Busy + Malas = Berkulat!

Rasanya macam dah lama tak update ape-ape dalam blog nie....
Naik berkulat dah blog nie...
Lately mommy busy + malas.....
Busy nak mempuding....
Busy pikirkan urusan katering....
Busy pikirkan hal butik....
Busy pikirkan hal rumahtangga.....
Busy nak carik keje lain....
Macam-macalah busynyer!!!
Mengalahkan PM lak gayanyer!
Ekekekekeeee....

Oh yer...
Nak bagitau sumer nie...
La nie mommy dah start wat bisnes katering pulak...
Kalo sebelum nie mommy fokus kat bisnes puding online...
Katering pon just untuk dessert jek...
La nie mommy bercadang nak 'up'kan sket perniagaan nie dengan membuat katering untuk majlis-majlis pulak....
Tak kesah la majlis ape-ape pon....
Dari sekecil-kecil Birthday Party, sampai la ke sebesar-besar Majlis Kahwin!
Mommy nak pelbagaikan produk & service yang boleh diberikan oleh BeloNofa Enterprise nie....
Bermula dari bawah.....hopefully one day mommy akan dapat lebarkan sayap supaya BeloNofa akan menjadi Sdn Bhd pulak...dan seterusnya Berhad pulak!
Mana la tau sampai leh jadik Holding suatu hari nanti kannnnnn.....
Doakan yang terbaik ek....
Aminnnnnnnnnnnnnn..........



p/s: dalam pada malas nak update tu, panjang gak taipnyer! ekekekkee.....

No comments: