There was an error in this gadget

Monday, December 19, 2011

Tarikh : 18hb Disember 2011
Waktu : 12.00pm - 4.00pm
Tempat : Pusat Sains Negara
Aktiviti : Bawak Anak-Anak Jenjalan Di Hujung Minggu......



Semalam, daddy ajak gi Pusat Sains Negara...
Mommy ON jek!
Leh bawak anak-anak kenal dunia sains kat situ...
Lagipon mommy dah 13 tahun tak pegi situ...
Dedulu pegi masa rombongan sekolah, tahun 1998...
Masa mommy Form 4...(aih..tua lak rasanyer la nie!)
Daddy lagi ler...tak pernah pegi langsung!!!

Ok la...bagi merealisasikan impian daddy...
Moh ler kita pegi!!!
Ekekekeee......
Malas nak cerita panjang lebar....layan gambo2 la yer!
Mommy bubuh beberapa keping jek...
Yang lenlain boleh tengok kat FB mommy!
:-)

mommy & daddy feeling2 cam zaman bercinta dolu2...ekekkeeee....


Andy try bawak train...kejap ke depan, kejap ke belakang...


Andy kata dia cute cam burung tu...hahahhaaa.....


Amik gambo ngan 'Actroid'


Cuba membuat 'tornado'....


Dua beradik sedang buat ujikaji bunyi & udara....


Ralit tengok ikan.....


Mandi kat waterpark Pusat Sains Negara....


With Optimus Prime! Bak kata Andy, ini adalah PETROMAS!!!
Bukan Petromas la, Andy...TRANSFORMERS!!!
Hahahahhaaaa.....


Fajar takot ngan T-Rex! ekekekeke.....

Banyak lagi section2 yang menarik kat dalam Pusat Sains Negara nie...
Mommy tak amik gambo kat semua section...
Penat giler babsssss punyer!!!
Sampai cramper ler pinggang ke kaki malam tadi!
Kol 11pm lebih dah tido dah...

Kalo kawan-kawan tak tau nak gi mana time weekend, pi la Pusat Sains Negara nie...
Jangan kata anak-anak, mak bapak yang lagi jakun nanti!!!
Hahahahhaaaaa......
Murah jek...
Untuk masok ke Pusat Sains, RM3/entry/head....
Untuk masuk ke Actroid section, kena RM6/head....
Untuk masuk ke Dinosour section, kena RM5/head....
Kanak-kanak bawak 6 tahun, F.O.C!!!
Sumernyer bayar kat pondok pengawal kat pintu masuk...
Bukak kol 10am...Kaunter tutup kol 5.00pm...
So kalo nak gi, better gi kol 12.00pm ke...
Pengembaraan mengambil masa selama 4 jam...
(Itu kalo ikut timeline kami la..)
Masok kol 12.00pm..kuar kol 4.00pm...
Moh bawak anak-anak dan seisi keluarga ke Pusat Sains Negara!!!
ENJOY!!!!!

2 comments:

Reflisia said...

Syokkkknya! Babe aku tgk si Fajar ni dah macam SITI HAJAR plak...hehhehe nampak gegirl abis!

-LaDy rAzOr- said...

hahahahahaaaa.....
aku nk potong pendek cam lelaki, daddynyer tak bagi...
daddynyer soh botak abis, aku lak x bagi..
sudahnyer biarkan pjg jek!
tu yg nmpk cam gegirl tu...
ekekekee....