There was an error in this gadget

Wednesday, November 9, 2011

Maaf.....Entry Ini Sedikit Emosi... ;-(


Berita mengenai kematian arwah abang....
Dalam Metro...
Dalam Kosmo...
Dalam Nanyang Siang Pao....
Dalam Tamil Nesan aku tak tau ada ke tak..


Terkadangkala aku terlupa yang abang dah takde...
Slalu jek ingat dia ada lagi...
Maybe dia pi lepak kat Restoran Al-Malik ke....
Maybe dia pi shopping kat KLCC ke....
Maybe dia pi main paintball kat somewhere ke...
Sedih... :-(


p/s : rindu abang tersangat.....

2 comments:

Bard Syah said...

Yu ..
Redhakan pemergian arwah ..
Ai tak pnh rasa kehilangan adik beradik ..
Apa lagi yang sampai keluar dalam paper ..
Ai juga takleh nak bantu apa2 pun ..
Cuma.. Ai rayu yu sedekahkan Al-Fatihah, Yassin .. doa2 sebagai adik ..
Ai kenot read ur sad entry .. Sbb akan terbayang my siblings gak ...
Ai doakan yu tabah...
Sayam yu ... :)

-LaDy rAzOr- said...

thanks,badtz....
ntah kenapa sampai skang aku cam x leh terima yg dia dah takde.... :-(