There was an error in this gadget

Wednesday, November 9, 2011

Keje Baru....

Smalam, 8hb Nov 2011...
Aku dah start keje baru...
Now aku keje kat Landini Travel & Tour Car Rental...
Aku belom belajar banyak perkara lagi....
Semalam aku baru belajar camna nak wat Invois dan LOU untuk client...
Aku kena sentiasa updatekan dan prepare Invois client dari semasa ke semasa....
Patutnya hari nie aku blajar wat Rental Agreement lak...
Tapi boss takde..
Dia kena pi MATIC....
Ada launching event under MOTOUR & Tourism...
Sepatutnya aku kena follow-up pasal tempahan ada sorang client nie...
Tapi aku tak reti ler guna phone opis nie...
So aku tak dapat nak call client tu...
Cam pelik lak aku tengok...banyak sangat butangnyer!!!
Macam jakun jek aku nie kan?????
Habis sumer butang aku tekan...
Tapi tak jadi apepon!!!
Takkan aku nak wat keje amal..call client pakai handphone sendiri lak kan???
At last, aku layan FB ngan Blog...
Kalo boss tau nie....masak aku!
Hahahahaa.....
Tunggu boss balik tengahari kang baru aku tanyer dia la....
Cam best jek takde keje kan???? 
:-)

2 comments:

Bard Syah said...

Kikikiikk ...
Kata nak sambung laja tu ..
Tak jadi kah ..

-LaDy rAzOr- said...

tak jadi!
Uitm bodo tu la punyer pasal...
elok2 dah dapat tawaran, sehari sebelom pendaftaran diorg baru bgtau kelas x leh nk wat sbb x cukup orang!huhuhuuu.....