There was an error in this gadget

Wednesday, July 20, 2011

Ovenkuuuuuu.............


Eheemmmmm.......
2 minggu lepas pegi baking class....
Pastu tros semangat berkobar2 nak beli oven!
Heheheheee....
Ekceli dah lama tringin nak beli oven....
Kononnyer bila dah jadik housewife, leh la spend time try macam2 resepi cake....
Macam-macam dah resepi aku google then print....
Sumer tu KONON la kannnnnn.....
Tapi harapan tak tinggi sangat la nak oven nie sebab tengok bajet dulu....
Alhamdulillah......tetiba bajet cukup lak!
Heheheheeee.....
Pastu bila dah pegi baking class, smangat jadik lagi berkobar2 untuk membeli oven...
Gi survey kat Carrefour, Jusco, Tesco.....
Then gi Carrefour another daynyer dan tros rembat oven nie!
Cornell 35 Litre...harga RM399
Jadik ler tu....
La ni, smangat masih lagi berkobar2 untuk menggunakan oven walaupon TIDAK ada satu pon resepi yang aku print tu aku cuba!!!!
Hahahahaaaa.....


p/s: misi pasni adalah nak beli mixer lak!!! heheheee.....

2 comments:

Reflisia said...

welcome to baking world darling

-LaDy rAzOr- said...

hehehee...mekaceh dear! :-)