There was an error in this gadget

Thursday, September 2, 2010

Genap 7 Bulan!

Hari ini, 2hb September 2010..
Genap Aduka berusia 7 bulan...
At this age, Aduka sudah pandai meniarap dan mengensot backward...
Hehehhe....sekali dia gostan daaaa........
Sambil meniarap tu, Aduka dah pandai alihkan badan 360 darjah..
Sambil tu mulut dia kecoh bercakap...
Hanya dia saja yang faham apa yang dia cakap tu...
Hehehehee....
Aduka dah pandai memilih orang...
Hanya orang yang dia kenal jek yang dia nak didukungi...
Kalo orang yang dia tak kenal...dia akan melalak...
Tido pon dah makin lasak....
Kalo letak atas katil, abis dia conquer da whole katil tu...
 
Aduka kuat minum susu...
9ml botol Avent tu adakalanya habis dia minum...
Amboi...dahaga sunggoh amak mommy nie yer...
Style Aduka tido lak...dia suka tutup muka dia ngan tangan...
Mommy teringat dedulu mommy suka tido camtu...
Mommy suka tido sambil tutup muka ngan tangan or bantal...
Now Aduka lak mengikut...
Ekekekeke.....
Aduka nie agak 'mahal' senyumannyer...
Kadang2 amat payah nak tengok dia senyum apatah lagi gelak...
Kadang2 tu penat mommy and daddy mengagah dia...tapi dia wat dekkkk jek!
Kadang2 daddy sajer mem'badut'kan diri untuk wat dia gelak....
Tapi Aduka ilek2 jek tengok daddy ngan pandangan yang takde respon...
"Apahal tebiat orang tua nie..??" mungkin itu kata-kata Aduka di dalam hatinya...
Heheheheheee.....

Selamat 'Ulang-Bulan' ke-7, Fajar Aduka Putra!
Moga anak sayang mommy nie membesar dengan sihat, bijak dan cergas...
Nanti bila Aduka dah besar sket, leh main wrestling2 ngan abang Andy keh!!!
Cayang dia...
Muaaaaahhhhhhhhh.......

No comments: