There was an error in this gadget

Monday, April 26, 2010

Mommy Yang Mereng!

Sehari sebelum mommy masuk opis setelah 60 hari cuti berpantang, mommy gi salon untuk hi-lite rambut...
Mommy pilih kaler 'paling karat' lar...
Entah ape tebiat entah!
Tapi nyonya tu buat hi-lite nie tak cantik ar...
Budak-budak opis cakap mommy nampak 'tua'!
Cisssss.....
Ada yang cakap rambut cam bulu kucing la...cam hamster la...(ehem...puan anna!)
Ada yang tanya "air paip kat umah ko karat ke,nofa???"
Hawok betol mereka itu!
Ada yang dengan jujurnyer sound "weh...ko gi hitamkan balik rambut ko nie...hodoh aku tengok!"
Adehhhh....terima kasih atas 'kejujuran' itu, kawanku!


Akibat pelbagai kata-kata nista yang dilemparkan, maka dengan cekal hatinya mommy telah ke salon pada Jumaat lepas...
Mommy ke DERRICK & TEAM SALON kat The Mall...
Mommy cakap ngan hair stylist tu "U kasi kaler sumer hitam rambut I nie!"
Hair stylist tu dengan senang hatinyer melakukan tugas seperti yang diarahkan...
Maka, dengan itu terhasillah mommy berimej baru!


TADAAAAAAAAAAAAAA........

Mommy nampak lagi muda dari usia sebenar!
Heheheeee....
Tunggu lagi 2-3 bulan lagi...
Pastu mommy nak wat hi-lite kaler purple lak!
Ekeekeeeee.....

No comments: