There was an error in this gadget

Tuesday, August 25, 2009

Selamat Ber'Ramadhan'!

Sahabat sekalian...
Aku rasa belum terlambat lagi untuk aku ucapkan...

"Selamat Ber'Ramadhan"
kepada sumer sahabat sekalian....
Hari nie dah masuk hari ke-4 kita sumer berpuasa...
Alhamdulillah...setakat nie aku still tak ponteng poser walaupun adakalanyer aku macam ala-ala tak larat jek nak puasa...
Sejak dua menjak nie kepala aku asik sakit jek...
Rasa berat jek kepala nie...
Ntah kenapa ntah....aku pun tak tau...
Semalam aku MC....tak sihat...
Aku gi Klinik Mediviron...
Alang-alang tu buat ler skali maternity check-up...
Seperti biasa, Doc Ros yang check...
"Doc...kepala saya nie asik rasa sakit jek...saya tak tau kenapa....kadang-kadang tu muntah..."
"Awak ada migrain ke?"
"Takder..."
"Maybe ini ada kaitan jugak ngan keadaan awak skang nie mengandung...adakalanya pregnant pun boleh buat si ibu pening dan muntah..."
"Owh...ye ke..."
"Jom kita timbang berat dulu then kita scan..."
"Berat awak 72kg....makin turun...kena tunggu berat awak naik dulu, baru boleh buat bloodtest..."
"Ok..."
**** berat makin susut dari 75kg kepada 72kg.....
bersambung......

2 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ceahh ader can kurus tue ehehehhe

-LaDy rAzOr- said...

yer ler tu....
mane leh kurus...tgh preggy nie...
kang baby dlm perot nie kurus jek..
huhuuuu....