There was an error in this gadget

Monday, July 20, 2009

Mari Bersarapan Di Johnny's!

Date : 19 Julai 2009
Time : 12.00 noon
Venue : Johnny's Jaya Jusco Wangsa Maju


Ape kejadahnyer bersarapan pada pukul 12.oo tengahari?!?!
Hahahaaa...
Nak wat camner....
Anak beranak bangun lambat..
Maklum ler...
Nama pun weekend...
Harus lah tido sampai tak hengat dunia kan.....
Pastu bila masing-masing dah bangun then bersiap-siap mandi, pening lak kepala nak sarapan kat mana memandangkan mak tak masak....
So memandangkan aku ada barang nak beli kat Watson Jaya Jusco, so En.Belo decide kita breakfast kat sana jek la...
Penat and pening kepala nak pikir nak sarapan kat mana...
Macam-macam pilihan yang ada kat situ...
Ada The Egg's House....tapi menunyer tak braper best...
Nak sarapan kat food court, cam tak best jek tempat tu....
Alih-alih, decide makan kat Johnny's jek memandangkan dah lama giler tak makan kat situ....



En.Belo sedang kusyuk memilih menu....




Andy dok dendiam isap susu di dalam 'BMW' dengan penuh gaya 'kerek'nyer...




"Alamak......dia sudah bangun daaaaaa.............."


Andy dok dendiam dalam baby-chair pun sibuk nak order makanan gak......



Andy tengah kusyuk ngadap Daddy tengah 'stim-boat'kan ape-ape yang patut......


Daddy tengah kusyuk men'stim-boat'kan set menu makanan yang ada.....



No comments: