There was an error in this gadget

Monday, July 20, 2009

'Mickey Mouse' Sudah 10 Bulan!


Budak kecik ini namanyer 'Mickey Mouse'!
Itu Daddy la yang cakap....
Daddy panggil cenggitu.....
Hari nie, 20hb Julai 2009 genaplah 'Mickey Mouse' berusia 10 bulan....
Skang nie 'Mickey Mouse' sudah sangat nakal...
Tak suka makan nasi tapi suka makan roti....
Pastu suka minum susu banyak-banyak....
Satu botol besar lak tu!
Gigi atas dah nak tumbuh dah....tapi baru sebatang jek yang nampak...
Skang 'Mickey Mouse' suka nak manja-manjakan diri ngan Mummy....
Dia taknak manja-manja ngan Daddy......
'Mickey Mouse' prefer Mummy than Daddy....
Hahahahahaaaaaaa.......... (daddy jangan jeles keh!)

"Selamat Ulang-Bulan Ke-10 buat 'Mickey Mouse' Daddy and buah hati Mumy!!!"





2 comments:

Reflisia said...

wahhh 2 month lagi dah nak setahun baby andy ni...happy beday yang ke 10 bulan andy..muahh syaang andy..

weh ko tak nak tempah keke beday tuk andy kat aku ker?hahahahahahahahah

-LaDy rAzOr- said...

aku mmg igt nak tempah kat ko cupcake utk andy...
tp besday dia masa bln poser....
so aku soh andy poser gak ler....
raya nnti br celebrate besday dia...
hehheeee....