There was an error in this gadget

Friday, February 20, 2009

Akhirnya Hilang Jugak Rasa Mengidam Nie.....



Dari masa aku memula mengandung 2 bulan dulu, benda pertama yang aku teringin sangat nak makan adalah TEBU HITAM!!!Sedia maklum...mana leh orang mengandung makan tebu...Nak-nak mengandung anak sulung....baru peringkat pertama mengandung lak tu!Walaupun tekak dan lidah nie beria-ia nak makan tebu, tapi memikirkan baby dalam perut....so aku tak jadi ler nak makan tebu...

Bila dah bersalin, time pantang pun aku teringin nak makan tebu gak....Tapi still tak boleh....Maklum ler, time berpantang mana leh makan tebu...Tebu kan tajam! ~ kata orang-orang tua..

So skarang tempoh berpantang pun dah lama abis dah....Andy pun dah 5 bulan...Kelmarin budak opis aku, si Suhaimi tu bawakkan aku tebu hitam nie...Kat umah dia kat Gombak tu ada banyak...Aku mintak dia bawakkan....Balik jek dari opis, aku terus ngap-ngup-ngap-ngup tebu tu!Tak tunggu lama!Puas hati aku skang nie.....Akhirnyer rasa mengidam masa mengandung aritu dapat direalisasikan....Hahahhaaaaa....... (gelak puas)

2 comments:

Reflisia said...

la awat tak mintak kat aku...
berlonggok kat belakang umah aku..tapi kat kedah la..

-LaDy rAzOr- said...

kedah jauh yang oi...
x yah citer ar....
citer yg dekat jek ar...