There was an error in this gadget

Sunday, February 22, 2009

Mari Berjalan-jalan Ke Titiwangsa....

Tarikh : 20hb Februari 2009
Waktu : 6.00pm - 7.00pm
Tempat : Taman Tasik Titiwangsa

Sempena dengan usia Andy yang dah pun mencecah 5 bulan, so daddy decided nak bawak Andy jenjalan...
Memandangkan belom lagik gaji, so mommy & daddy bawak Andy jenjalan kat tempat yang tak memerlukan kos yang banyak....hehehehee......
(Tunggu dah gaji nanti, mommy & daddy bawak Andy jenjalan kat tempat yang best ek, cayang!)
Pas bawak Andy jenjalan kat Tasik Titiwangsa, mommy & daddy bawak Andy gi pasar malam kat Taman Melati....
Maklum ler, daddy kan 'kaki' pasar malam.....
Cakap jek kat ceruk mana pasar malam berada dan hari apa, sumer daddy tau!
Hahahahaa.......


"Andy pelik ke mommy & daddy tetiba nak bawak Andy jenjalan hari ni?!?! "


"Andy dok dendiam..daddy nak pasangkan seatbelt nie......"




Daddy tengah tolak Andy dalam 'BMW'......







"Andy boring ke jenjalan kat Titiwangsa nie?!?!"





"Mommy jek beria-ia pandang camera, Andy wat dunno jek!"




"Nanti bila Andy dah pandai jalan, kita gi jogging kat sini,ek!"



"Uiks....kembang sangat skirt mommy...mommy nampak gurmuk!huhuhuhu...."
































No comments: